FlixBus kodovi samo za studente

Piše
x-ica tim

svibnja 21, 2020

Za sve studente, registrirane članove portala x-ica.com, donosimo nove FlixBus kodove za popust prilikom online kupovine karata.

Nakon popuštanja mjera sigurnosti Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te donošenja novih mjera i uputa o ponašanju u javnom međužupanijskom prijevozu putnika, FlixBus se s 11. 5. 2020.  ponovno vratio na ceste te povezao Zagreb i Varaždin s gradovima poput Zadra, Splita i Trogira.

2

Od 28. 5. nastavlja se povezivanje južnog dijela Hrvatske odnosno zelenim autobusima će se moći putovati sve do Omiša, Makarske, Ploča, Opuzena, Metkovića i Dubrovnika.

˝Otvaranjem prvih linija jasno nam je ukazano na veliku potražnju i potrebu migracije putnika unutar Hrvatske. Shodno tome, odlučeno je krenuti i s autobusnim linijama prema krajnjem jugu Hrvatske˝ – izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Putnike se i dalje potiče da već kod kupovine svojih karata razmišljaju o svojoj sigurnosti te koriste online način kupovanja karata putem besplatne mobilne aplikacije ili web stranice. Time će se smanjiti nepotreban fizički kontakt i dugački redovi. Posebna pozornost usmjerena je na pojačanu prevenciju, higijenu te dezinfekciju autobusnog prostora za putnike i vozače, zaštitnu opremu za vozače kao i regulirani ukrcaj i iskrcaj putnika uz dozvoljenu maksimalnu popunjenost kapaciteta.

˝Autobusni prijevoz putnika i nakon situacije oko korona virusa treba i dalje ostati važan dio održivog i pristupačnog načina putovanja. Dozvoljeni kapacitet na postojećim FlixBus autobusnim linijama uglavnom je popunjen. Očekujemo daljnje popuštanje mjera Stožera civilne zaštite kako bi nastavili s nesmetanim prometovanjem diljem Hrvatske te omogućili putnicima da ostvare svoja planirana turistička ili poslovna putovanja.˝ –  dodao je Grbeša.

 Mjere preventivne zaštite i dalje su na snazi radi sigurnosti putnika.

Svi dostupni polasci te cijene mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr ili putem besplatne mobilne aplikacije.

FlixBus vam odobrava sljedeći popust prilikom online kupovine karata:

  • Za sve linije (domaće + međunarodne) – 15%

Da bi mogli iskoristiti gore navedene popuste trebate učiniti sljedeće:

  • Potpuno besplatno se registrirati na naš portal – OVDJE
  • Skinuti mobilnu aplikaciju FlixBusa
  • Na mail adresu: urednistvo@x-ica.com poslati mail s naslovom “Hoću popust” i na mail adresu s kojom ste prijavljeni na naš portal dobit ćete promo kod s kojim ostvarujete popust na online kupovinu karte od 15%
  • kodovi se mogu iskoristiti na minimalni iznos košarice od 200kn, do 15.9.2020. za putovanja do 15.9.2020., samo putem FlixBus aplikacije.
  • Kod koji vam pošaljemo upišite u rubriku “Iskoristi kupon” 

11

VAŽNO:

  • Kodove ne možete dobiti ukoliko niste registrirani član portala x-ica.com
  • Minimalni iznos košarice – 200kn – možete kupiti povratnu kartu u ovom iznosu ili više karata odjednom 
  • Kodove možete preuzeti i koristiti do 15.09.2020. u ponoć
  • Kodovi se mogu koristit samo u FlixBus mobilnoj aplikaciji

1

Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća vezanih za preuzimanje koda slobodno nam se obratite na mail adresu: urednistvo@x-ica.com.

Ovim putem se zahvaljujemo FlixBusu što je pokazao vrlo veliku socijalnu osjetljivost prema studentskoj populaciji, te im u ime redakcije portala x-ica.com i svih studenta koji koriste njihove usluge želimo puno uspjeha u daljnjem radu!!!

Sretan put želi vam ekipa x-ice!!!

Pickbox NOW „prijatelj studenata“

Komentari