Student stomatologije iz dosade otvorio očevu zubarsku ordinaciju

Piše
Vedran Mikulić

Jun 26, 2020

26-godišnjak je iz dosade otvorio očevu ordinaciju. Pokušao je 45-godišnjakinji napraviti most koji joj je naplatio nekoliko tisuća kuna, no nestručnim radom samo joj je napravio štetu.

Lažni zubar (26) iz Ludbrega, inače sin stomatologa i vlasnika zubarske ordinacije, teško je ozlijedio 45-godišnjakinju kojoj je na prevaru radio most. Žena je šest dana dolazila kod njega, platila mu nekoliko tisuća kuna, a na kraju je iz ordinacije izašla ozlijeđena i bez željenih zuba.

Rad je izgledao katastrofalno i nije joj odgovarao, kaže, a u drugoj stomatološkoj klinici su utvrdili da su joj zubi i zubno meso teško ozlijeđeni nestručnim postupanjem.

Mladi muškarac studira stomatologiju u Pančevu, a tijekom izolacije zbog koronavirusa je iz dosade otvorio očevu ordinaciju. Prijateljima je čistio kamenac, popravljao zube. Obitelj kaže da je položio sve ispite, a ostao mu je još samo diplomski rad, javlja Jutarnji.

Oštećena žena sve je prijavila policiji, a u ordinaciji su joj ponudili povrat novca ili izradu traženog mosta.

Obitelj je zbog svega jako ljuta na neodgovornog mladića. “Dosađivao se dok je sve bilo zatvoreno, prodavao zjake, pa je jednom prijatelju očistio kamenac, drugom popravio zub…”

Komentari