Graničari okupirali (i zabavili) Zrinjevac

Piše
Ana Leko

svibnja 29, 2016

I za danas su Studio Smijeha i Cest is d’best pripremili nezaboravan i zabavan dan na Zrinjevcu. Ovoga puta snage su se odmjeravale u Graničaru i vještinama izbjegavanja lopte.

Nedjelja obično slovi kao pomalo lijeni dan, kada prije radnog ponedjeljka odmaramo tijelo i prikupljamo energiju za novi tjedan. Međutim, danas su brojni zagrepčanci i zagrebački gosti imali vrlo aktivan odmor. I neopisivo zabavan.

Studio Smijeha i Cest is d’best organizirali su turnir u Graničaru – ultrazabavnoj igri koju smo vjerojatno svi kao klinci igrali po cijele dane u parku.

Za ovu igru dobne granice nema, potrebno je jedino dobra volja! A ekstra bonus je to što na ovako lijep, topao i sunčan dan igra Graničara dodatno troši kalorijice – idealna priprema za nadolazeće ljeto. Danas je zrinjevački teren bio poprište opake borbe za izbjegavanje lopte. Bilo je tu odsklizavanja, padova, kreativnih skokova i vještih poza. Srećom, ozljeda nije bilo, već samo pun znoja, smijeha i dobre vibre. Gledatelji i slučajni prolaznici svesrdno su bodrili igrače i održavali attmosferu na nivou.

Ako već dugo (ili nikad) niste igrali ovu zabavnu igru s loptom, možda vas naša galerija fotki, a i ovo prekrasno vijeme motivira da okupite društvo, zabavite se, dobro oznojite i odmorite, ako već ne tijelo, onda svakako duh 🙂

Photo galerija (34 slika)

Komentari