Heineken James Bond Party: Moonraker with Ressless

Piše
Ivona Radić

Nov 26, 2015

U subotu, 28. studenog u Moon Clubu Zagreb Heineken i Moon club Zagreb predstavljaju Heineken James Bond Party: Moonraker with Ressless.

Uživajte u jedinstvenom provodu uz Heineken i Moon club Zagreb. Uz klupsku James Bond scenografiju i vizualizaciju, Heineken dovodi i performere i artiste iz raznih krajeva Europe, a i svakom oku drage James Bond djevojke te brojne poklone i nagrade.

Kao poseban gost Moon cluba Zagreb, očekuje vas RESSLESS – glazbeni projekt hrvatskih producenata i DJ-a Daniela Turka i Viktora Superfinea. Daniel i Vikor su se kroz dugi niz godina etablirali na domaćoj i međunarodnoj DJ sceni. Kao jedan od događaja koji najradije izdvajaju u ovoj godini je nastup na Opening Nightu ULTRA Europe festivala gdje su nastupali zajedno sa Sven Vathom, Mauriziem Scmitzom i Christianom Burkhardtom na Cocoon nightu. Zvuk koji ih prati na nastupima i u produkciji je kombinacija deep, tech house-a, progressiva i techna. Za iduću godinu Ressless najavljuju nova izdanja za talijanski LeClub Records i mnogobrojna gostovanja na domaćoj i međunarodnoj klupskoj sceni.

Uvod u show Ressless dvojca odradit će resident DJ Moonovog subotnjeg programa Moonlight Boogie, legendarni zagrebački DJ, MC i TV voditelj, Emilio Dalbello. Emilio je majstor animacije, svojoj publici vješto servira zarazne plesne ritmove uz “MC-anje” na mikrofonu.

Ionako vruću atmosferu dodatno će zagrijati brojni artisti i performeri: 5 LED robota-plesača s CO2 puškama iz Austrije, POI artist iz Nizozemske, GoGo plesačice s laserskim pištoljima i konfetama iz Nizozemske, James Bond djevojke i sexy Moon plesačice.

Otputujte 28. studenog na “Mjesec” u stilu Jamesa Bonda i uživajte u izvrsnoj glazbi Ressless dvojca te vrhunskoj Heineken James Bond scenografiji, kostimografiji, vizualizaciji i performansu.

Mix pića na akciji:
Vodka MIX – 19 kuna
Johnnie Walker MIX – 19 kuna
Jackie MIX – 26 kuna
Heineken 20 kuna

Cijena ulaznice: 20 kuna + free ulaz preko popisa.

Uz predočenje članske iskaznice portala x-ica.com, imate besplatan ulaz i jedan gratis shooter kao piće dobrodošlice! Vrijedi do 1 sat. Vrata kluba otvaraju se u 23 sata.

Za više informacija o eventu, ponudi i rezervacijama, pratite Facebook.

Komentari