Gavella Fair 2017.

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 31, 2017

U četvrtak, 1. lipnja izvedbom predstave “Nevidljivi” Tene Štivičić, u režiji Matjaža Pograjca započinje “Gavella Fair”, festival svih predstava koje su trenutno na repertoaru teatra u Frankopanskoj 10. a koje će publika, tijekom dva tjedna, moći pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna!

I ove će se godine na završnoj večeri dodijeliti čak tri nagrade; najbolju glumicu i najboljeg glumca u predstavama premijerno izvedenim ove sezone izabrat će prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od najvjernijih gledatelja, a najbolju predstavu sezone odabrat će žiri portala Studentski.hr.

U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: “Gospođa Bovary” Ivane Sajko, u režiji Saše Božića; “Priče iz Bečke šume” Ödöna von Horvátha, u režiji Igora Vuka Torbice; “Romanca o tri ljubavi” Antuna Šoljana, u režiji Borisa Svrtana; “Komet” Justine del Corte, u režiji Aide Bukvić; “Srce veće od ruku” po motivima drame Elvisa Bošnjaka, u režiji Tamare Damjanović; “Nevidljivi” Tene Štivičić, u režiji Matjaža Pograjca te ”Tesla Anonimus” Filipa Šovagovića. Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od 7 članova – pretplatnika kazališta “Gavella”.

Festival traje do 14. lipnja, a zatvorit će se izvedbom predstave “Kao na nebu”, u režiji Renea Medvešeka.

Cijena ulaznica za sve predstave je 20 kuna!

Komentari