Izašao je novi Studentski vodič

Piše
Ana Leko

Oct 05, 2016

Uz finu kavicu pročitajte Studentski vodič koji je prepun vrlo korisnih informacija, ali i zabavnih savjeta.

Već 11 godina, na početku svake akademske godine, svim studentima grada Zagreba dijeli se Studentski vodič – knjižica sa servisnim informacijama, radnim vremenima menzi, Nacionalne i sveučilišne knjižnice, rasporedom reda vožnji noćnih i dnevnih tramvaja.

Kako ne bi sve bilo tako ozbiljno nalaze se tu i savjeti kamo izaći u gradu, koje su top aplikacije koje svaki student treba imati te kako jeftino putovati i iskoristiti studentske popuste.

I ove godine Studentski vodič besplatno će se, dijeliti u prvom i drugom tjednu listopada po fakultetima u Zagrebu, Studentskom centru te u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.

Vodič je nastao kao odgovor na potrebe samih mladih studenata koji na fakultetima ne dobivaju dovoljno informacija gdje i kako što pronaći. Vodič se tiska u čak 35 000 primjeraka kako bi ga dobili svi studenti.

Začetnik Studentskog vodiča, Bojan Bernik, i sam je bio student kada je prije 11 godina započeo s ostvarivanjem ideje o izdavanju knjižice s bitnim informacijama za studente. Iako je početak bio trnovit, Studentski vodič je danas prepoznat među studentima, pa tako već 11. godinu zaredom čini sastavni dio studentskog života.

Komentari