Sakrijte ožiljak domišljatom tetovažom

Piše
Vedran Mikulić

svibnja 16, 2017

Gotovo da nema osobe koja na sebi nema nekakav ožiljak. I dok nekima to ne smeta, ovi ljudi su svoje ožiljke sakrili nevjerojatnim tetovažama.

Ožiljak je tvorevina koja nastaje nakon cijeljenja oštećenog ili ranjenog tkiva, a pojavljuju se najčešće nakon operacija, trauma ili porezotina. Iako nam se ne čini da bi nam mogli predstavljati opasnost, ožiljci mogu biti itekako štetni za naše zdravlje. Ožiljak može izazvati osjećaj boli, tuposti, može ograničiti pokret, te smanjiti mišićnu masu ili oštetiti živac. Ožiljci uzrokuju i smanjenje cirkulacije što je problem kod velikog broja ljudi.

Svatko od nas trebao bi kontinuirano voditi brigu o svojim ožiljcima, kako nam ožiljci ne bi štetili zdravlju i sprečavali nas u svakodnevnim aktivnostima.

Pored zdravstvenih problema ožiljci mogu stvoriti i estetske probleme. Ukoliko se ožiljak nalazi na vidljivom dijelu tijela i izložen je stalnim pogledima okoline, to može dovesti do nelagode i osjećaja srama. Jedan od načina prekrivanja neugodnih ožiljaka je tetovaža.

U ovoj galeriji pogledajte tetovaže koje su se sasvim spojile s ožiljcima i čine nejerojatnu “ukrasnu” kombinaciju…

Photo galerija (8 slika)

3D tetovaže

Komentari