Kako naći posao ako si emocionalno neinteligentan?

Piše
Iva Bucić

Dec 13, 2016

Znaš li da skoro dvije trećine poslodavaca ne bi zaposlilo nekoga tko ima visoko IQ ali je emocionalno neinteligentan? Aleksandra Hršak sljedeći tjedan odgovorit će ti na sva pitanja koja ti se vrzmaju glavom.

Na radionicu Uloga emocionalne inteligencije u poslu, zakazanu za ponedjeljak, 19. prosinca, u 13 sati, dobrodošli su studenti i svi ostali zainteresirani. Radionicu će na dubrovačkom Sveučilišnom kampusu držati Aleksandra Hršak iz Centra za podršku studentima i karijernog savjetovanja zagrebačkog Agronomskog fakulteta.

Zašto ljudi s velikim znanjem i intelektom nisu nužno i uspješni djelatnici? Mogu li nam emocije pomoći u poslu? Koji su znakovi niskog EQ-a? Kako poboljšati razinu svoje emocionalne inteligencije? Odgovore na ta i brojna druga pitanja potraži u ponedjeljak na Kampusu, a do tada se informiraj na ovoj adresi. S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, prijavi se što prije. Najkasnije do subote, 17. prosinca, trebaš se javiti na adresu karijere@unidu.hr ili na broj telefona 446 042.

Komentari