Zagrebačka i splitska ekipa odlaze na avanturu života

Piše
Sponzorirani članak

Mar 07, 2018

Sedmodnevno putovanje Europom u kojem će sudjelovati preko 200 ekipa iz 60 zemalja svijeta dobilo je svoje predstavnike iz Hrvatske, i to čak dva tima: tim The Tryhards ispred zagrebačkog sveučilišta te Faulty Team ispred splitskog. Na putovanje na kojem je novac zabranjen kreću 10. travnja 2018. s nekoliko limenki Red Bulla, avanturističkim duhom, šarmom i jednim ciljem – stići do Amsterdama!

Najodvažnije ekipe iz cijelog svijeta odabrane su među 3000 prijava, najprije javnim glasanjem, a zatim i konačnim odabirom stručnog žirija. Svi timovi na putovanje kreću u isto vrijeme iz pet različitih europskih gradova – Budimpešte, Madrida, Manchestera, Rima i Stockholma. Tijekom sedmodnevnog putovanja zaustaviti se moraju na kontrolnim točkama u šest europskih gradova, prijeći više od 1000 kilometara te u konačnici stići na odredište u Amsterdam. Jedino sredstvo plaćanja na putovanju bit će limenke Red Bulla koje će mijenjati za sve što im je potrebno: hranu, prenoćište, prijevoz i sve drugo što ih usrećuje.

Hrvatsku će u ovoj avanturi predstavljati čak dva tima: tim The Tryhards ispred zagrebačkog sveučilišta, kojeg čine Zvonimir Matić, Matej Samrdžić i Alen Gačić te Faulty Team ispred splitskog sveučilišta, kojeg čine Marko Židić, Antonio Župan i David Vojak. Ove će trojke na putovanju bilježiti svoje rute objavljujući fotografije i videozapise, izvršavati što više zadataka s popisa i sve to uz podršku navijača. Na taj će način skupljati bodove koji će im, osim avanture života, možda donijeti pobjedu i vrijednu nagradu.

Pobjedničke prijave pogledaj na linkovima:

Posjeti www.redbullcanyoumakeit.com i prati cijelo putovanje naših odvažnih momaka.

Prati i https://www.facebook.com/redbullcanyoumakeit i budi u toku s događajima koje će timovi samostalno bilježiti i dijeliti.

Komentari