Koliko pasa vidite na slici?

Piše
Vedran Mikulić

Sep 08, 2019

Ova optička zagonetka otkriva kakva je vaša mentalna dob. 

Minimalan broj je četiri, a neki ih uspiju pronaći i do sedam. Prema nekim tvrdnjama, oni koji to uspiju vrlo su mladi u duši, a njihova mentalna dob je između deset i 20 godina, piše gtgoodtimes.com.

1

Foto: Screenshot/gtgoodtimes

Ako vidite četiri psa, vaša mentalna dob je 20-25 godina. Vi ste umjetnički i literarni tip osobe. Volite stvari gledati iz svježe perspektive i često idete na koncerte i promocije knjiga. Ne odgovara vam glasna okolina, a volite jednostavnim mislima održavati svoj mozak mladim.

Ako vidite pet pasa, vaš je mozak star između 25 i 30 godina. Vi ste oličenje jednostavnosti. Ne volite komplicirati, bilo da je riječ o ljubavnim odnosima, bilo da je riječ o jednostavnim stvarima poput večere. Vaš društveni krug je mali pa su i šanse da se nađete u neprilici male.

Ako vidite šest pasa, vaš je um između 30 i 40 godina. Vi ste pomalo staromodni i oprezni, ali i osoba kojoj se ljudi mogu povjeriti. Prijatelji često od vas traže savjete jer misle da ste zreli i stabilni. Niste upadljivi i izuzetno ste prizemljeni.

Ako vidite sedam pasa, doslovno ste dijete. Vrlo ste naivni, jednostavni i ljubazni, poput djeteta.

Komentari