Kunstbunker Music & Art Festival 2016.

Piše
Lorena Sikavica

Jun 26, 2016

1. i 2. srpnja održat će se osmi Kunstbunker Music&Art Festival u Dugoj Resi i 10. srpnja u Karlovcu.

1. srpnja u Parku vila nastupaju sastavi Galler Construction u 21 sat i Kozmodrum u 22 sata. Sljedećeg dana u 21 sat nastupa Strobalyx, a u 22 sata Chui. Osim nastupa odličnih bendova, posjetiteljima se nude i izložba skulptura studenata Akademije likovnih umjetnosti koja je do tada izložena u Prirodoslovnom muzeju u Zagrebu. U dugoreškpm parku će se izložiti i umjetničke instalacije profesora na ADU u Zagrebu Daniela Kovača i konceptualnog umjetnika i slikara Nikole Vukmanića, dok će Leonard Lesić oplemeniti grad još jednim muralom za potrebe Kunstbunker street art galerije.

Chui i Kozmodrum, ponajbolji hrvatski jazz bendovi, nastupali su i lani u Dugoj Resi, pa onaj tko ih nije slušao tada imat će priliku ove godine, dok će ih oni koji su popratili njihove prošlogodišnje koncerte zasigurno htjeti ponoviti. U slučaju kiše program se seli u pothodnik pokraj željezničke postaje.
Udruga “Kunstbunker Duga Resa” festival provodi u sklopu projekta “Open Art 2016.” koji bi trebao završiti drugog prosinca jazz koncertom renomiranih austrijskih glazbenika “Edi Nulz” u Gradskom Kazalištu Zorin dom Karlovac.

Oni koji smatraju da u provinciji ne može živjeti umjetnost, grdno se varaju.

Projekt je pod pokroviteljstvom Grada Duge Resa, Karlovačke županije, Karlovačkog, tvrke Aqauestil,Beltor, Tehnovod, Termo centar,Elko, Hotel Duga Resa, Ljevaonica Duga Resa.

Detaljnije pročitajte na facebooku.

Komentari