Kviz by x-ica: Opet smo se akademski okršili

Piše
Nikolina Oršulić

Dec 26, 2015

U prvom Akademskom okršaju nadmudrivali su se KIF-ovci i RGNF-ovci, a sada vam predstavljamo drugo izdanje  kviza. Saznajte tko su bili glavni akteri, u kojem smjeru je otišla ova akademska bitka i ne zaboravite podržati ekipu koja vam se više svidjela!

Nakon prpošnih probijača leda KIF-ovaca i RGNF-ovaca, pred našu kameru sjeli su studenti novinarstva s Fakulteta političkih znanosti, a potom i studenti sociologije sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta. I njih smo pošteno izdavili setom od deset pitanja, tjerali ih da izmišljaju što bi napravili u zadanoj situaciji i da se snalaze crtajući zadane pojmove.

Novinare smo snimali u ugodnom ambijentu Chillout hostela uz znatiželjne poglede turista koji su prolazili i pitali se što sad ovi tu rade i zašto se toliko smiju, a smijalo se i osoblje hostela, osobito tijekom pikšnerija. Tijekom snimanja kviza sa sociolozima ugostio nas je caffe bar Cosmopolis koji je vrvio studentima, njihove glasove čujete u pozadini. 🙂 A naši vrli momci s Filozofskog prije kviza moždane vijuge utrenirali su partijom pikada.

Nego da ih predstavimo, s nama su se ovoga puta družili Ana Marija Palić, Kristina Vrdoljak i Dominik Mažar, studenti novinarstva s Fakulteta političkih znanosti te Boris Mirko, Dino Jerković i Mislav Miličević, studenti sociologije s Filozofskog fakulteta.

Photo galerija (9 slika)

Budući novinari i sociolozi pokazali su zavidno znanje, ali i koliko je bitno imati malo sreće pri odlučivanju. Naime, događalo se da se razmatrao točan odgovor, ali pri konačnoj odluci bi ga odbacili i ponudili nešto sasvim drugo. No, kako se ne bi upalila lampica za SPOILER ALERT, možemo vas jedino pozvati da sami pogledate kako su se snašle ove dvije brbljave ekipe.

Sada kada ste ih upoznali i znate otprilike na koji način razmišljaju (you wish), dajte svoj lajk ekipi koja vam je bila bolja, maštovitija, zabavnija, smješnija i pomozite im da osvoje 2 boda za kreativnost.

Za Fakultet političkih znanosti nastupili su perspektivni novinari Ana Marija Palić, Kristina Vrdoljak i Dominik Mažar….

Posted by Portal x-ica.com on Saturday, December 26, 2015

Za Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu nastupili su perspektivni sociolozi Boris Mirko, Dino Jerković i Mislav…

Posted by Portal x-ica.com on Saturday, December 26, 2015

Bude li rezultat izjednačen, pozvat ćemo obje ekipe na finalni Akademski okršaj.

Želite li se prijaviti na kviz sa svojom ekipom s faksa, pošaljite nam mail na info@x-ica.com i u subject upišite Akademski okršaj.

Komentari