Ljetna porezna akademija privukla studente

Piše
Lorena Sikavica

Jul 13, 2017

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu prošli je tjedan bio u žutim EY bojama. Naime, u suradnji s konzultantsko-revizorskom tvrtkom EY, od 3. do 7. srpnja, organizirana je jedinstvena Ljetna porezna akademija za studente željne novih znanja o porezima.

Prva akademija okupila je brojne domaće i strane stručnjake koji su na zanimljiv i praktičan način studentima prenijeli dodatna znanja iz područja poreza. Na besplatnoj edukaciji sudjelovalo je 48 studenata ekonomije i prava, s domaćih i inozemnih fakulteta, kako bi se bolje upoznali s poreznom problematikom Hrvatske i EU.

„Veseli nas veliki odaziv studenata iz zemlje i inozemstva. Sudjelovanjem u programu, osim stjecanja dodatnih znanja i izravnog kontakta s vodećim domaćim i međunarodnim stručnjacima na području poreznog savjetovanja, svi polaznici imaju mogućnost pristupiti našem selekcijskom procesu, a najuspješniji među njima dobit će priliku za pripravništvo u EY-u.”, istaknula je Maša Šarić, partnerica u Odjelu poreznog savjetovanja EY-a Hrvatska.

Komentari