Napiši najbolji esej i osvoji putovanje u Bratislavu!

Piše
Ana Leko

Aug 29, 2016

Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva objavio je natječaj za esej namijenjenim mladima u dobi od 16 do 25 godina diljem Europe. Naslov eseja je Što EU može učiniti da potakne mlade na poduzetništvo?

Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva (European SME Week) objavio je natječaj za esej namijenjen mladima u dobi od 16 do 25 godina diljem Europe. Natječaj se objavljuje u sklopu programa Europske komisije za tržište, industriju i poduzetništvo.

Natječaj je otvoren svim mladim stanovnicima zemalja članica EU. Naslov eseja je Što EU može učiniti da potakne mlade na poduzetništvo? Esej ne smije biti duži od 2 500 riječi, mora biti napisan na engleskom jeziku, a svaki sudionik može prijaviti samo jedan esej.

Prva nagrada jest plaćeno putovanje i svi popratni troškovi na skupštinu u Bratislavi gdje će pobjednik svoj rad prezentirati pred više od 600 posjetitelja.

Eseji koji osvoje drugo i treće mjesto bit će prikazani preko video-streaminga tijekom iste skupštine. Sva dodatna pitanja mogu se postaviti na e-mail adresi smeweek.secretariat@lowassociates.eu.

Prijave su otvorene do 2. rujna, a sve dodatne informacije možete pronaći na webu.

Izvor: Infozona

Komentari