Football Fest dolazi na Zagrebački velesajam

Piše
Diana Radobuljac

Aug 29, 2016

Zagrebački velesajam od 27. do 30. listopada rezerviran je za Football Fest, specijalizirani sajam svjetskih proizvođača opreme i usluga za nogomet.

Zaljubljenici u nogomet, treneri, igrači, zaljubljenice u igrače i neizostavno medicinsko osoblje zasigurno će se od 27. do 30. listopada naći na Zagrebačkom velesajmu. Uzrok je Football Fest, sajam u organizaciji AB Sport Consultinga na kojem će se predstaviti cjelokupna industrija koja svoju proizvodnju veže uz nogomet.

Štogod možete zamisliti, a da ima veze s nogometom pronaći ćete i na Football Festu. No, osim sportske i medicinske opreme očekuju vas i mnoge radionice u čijem će radu sudjelovati brojna ugledna imena iz svijeta nogometa, a aktivni sudionici bit će i predstavnici UEFA-e i FIFA-e.

Nogomet je aktivan ili pasivan hobi većine svjetske populacije, a naša regija se može pohvaliti sa čak više od 2 milijuna registriranih aktivnih nogometaša. Utoliko ne sumnjamo kako će ovo biti jedan od najsposjećenijih događaja na Zagrebačkom velesajmu.

Izvor: infozagreb.hr 

Komentari