Besplatno sudjelujte u Korčulanskoj školi

Piše
Iva Bucić

Jul 27, 2016

Dvoje studenata diplomskih studija ima priliku besplatno sudjelovati na međunarodnoj Korčulanskoj školi koja nosi naziv Refugee And Migrant Crisis through A Gender Differentiated Lens – Progressive Responses.

Organizaciju pete po redu Korčulanske škole potpisuje CEE Network for Gender Issues (Centralno-istočna europska mreža za rodnu ravnopravnost), a ove godine Škola traje od 26. do 28. kolovoza. U to će vrijeme više od 40 sudionika iz javnog i nevladinog sektora, iz zemalja regije i zemalja EU, raspravljati o izbjegličkoj krizi, potrebi rodnog pristupa izbjeglicama, djeci bez pratnje, medijskom izvještavanju krize kao i o problemima s kojima se suočavaju prilikom dolaska u zemlje EU.

Prijave za studente diplomskih studija zaprimaju se na adresi ceegendernetmedia@gmail.com do 31. srpnja, a organizator će putne troškove i smještaj s punim pansionom osigurati za dvoje studenata. Prijava treba sadržavati esej na engleskom jeziku na temu Gender Perspective on The Refugee and Migrant Crisis i životopis. Esej treba brojati minimalno 5 tisuća znakova.

Više saznajte ovdje.

Komentari