Neobična molba studenta Pravnog fakulteta

Piše
Ana Leko

Sep 08, 2016

Dr. sc. Vedran Đulabić s Pravnog fakulteta u Zagrebu nedavno je dobio vrlo neobičnu molbu od jednog studenta.

Na svom Twitter profilu docent na katedri za upravnu znanost na Pravnom fakultetu u Zagrebu, dr. sc. Vedran Đulabić, jučer je objavio poprilično čudnu molbu koju je dobio od jednog studenta.

Naime, jedan je student službenim putem od Fakulteta zatražio izuzeće odgovaranja predmeta lokalna samouprava od doc. dr. sc. Vedrana Đulabić, a po načinu na koji je molba napisana moglo bi se reći da taj student nije na TI s pravopisom.

Ovaj je student, sudeći po onome što piše u molbi, na ispitnom roku 12. srpnja dobio negativnu ocjenu i zbog toga traži da mu se na idućem ispitnom roku, 13. rujna, odobri odgovaranje kod nekog drugog profesora.

Kao uvod u objavu na svom Twitter profilu, doc. dr. sc. Vedran Đulabić duhovito je napisao – Rekoh ja, treba prilikom upisa odmah tiskati diplomu i sve riješiti o jednom trošku. Čemu stres s ispitima.

Svaki student ima pravo tražiti odgovaranje kod drugog profesora iz opravdanih razloga. Je li samo jedna negativna ocjena razlog za to ili ova priča ima dublju pozadinu, ne znamo, ali u svakom slučaju mu želimo puno sreće u daljnjem studiranju.

Naslovna fotografija: Print Screen

Izvor: Index.hr

Komentari