Chillout Hostel + Njummy restoran.

Piše
x-ica tim

Nov 05, 2015

Za registrirane članove portala x-ica.com Chillout Hostel pripremio je posebne popuste na sve tipove soba.

Chillout Hostel, moderan design hostel, najveći je privatni hostel u Zagrebu i otvoren je 0-24 h. Ukupnog je kapaciteta 170+ kreveta, a smješten je u strogom centru, u Tomićevoj 5A (kod uspinjače, ispod Kule Lotrščak i manje od 1 minute hoda od Trga bana Josipa Jelačića). Svaki kat hostela svojim jedinstvenim dizajnom predstavlja jednu priču iz Zagreba i Hrvatske.

U hostelu su gostima na raspolaganju privatne deluxe en suite sobe s vlastitom kupaonicom i WC-om te 2, 4, 6 i 8-krevetne sobe sa zajedničkom kupaonicom. Sve sobe imaju elektronske brave i kartične ulaze.

Za sve registrirane članove portala x-ica.com Chillout Hostel pripremio je posebne popuste na sve tipove soba. Sada više ne trebate brinuti gdje odsjesti dok tražite taj savršeni stan ili drugi dugoročan smještaj: 🙂

10% popusta na smještaj u svim višekrevetnim sobama (4, 6 i 8-krevetne sobe) prema važećem cjeniku koji se nalazi na web stranici, uz predočenje kartice

15% popusta na smještaj u privatnim en suite sobama (jednokrevetne ili dvokrevetne sobe) prema važećem cjeniku koji se nalazi na web stranici

Popust je moguće ostvariti isključivo ako se rezervacija napravi putem web stranice ili slanjem maila na marinko@chillout-hostel-zagreb.com. Popust se ne može realizirati za datume 30. prosinca do 2. siječnja i od 15. svibnja do 1. listopada.

Gosti hostela mogu uživati i u velikom baru otvorenom 0-24, pet katova s liftom i s nadzornim kamerama na svakom katu i u svim zajedničkim prostorijama kao i u vanjskom dijelu zgrade, besplatnom wi-fi internetu u cijelom hostelu te računalima i tabletima s pristupom internetu, parku s direktnim prolazom na Gornji Grad, itd.

Da biste doživjeli hrvatsku gastronomiju na najbolji način, pobrinuo se i novootvoreni restoran Njummy u sklopu hostela, gdje se na moderan način spremaju tradicionalna hrvatska jela te poslužuju doručak, ručak i večera, po zaista prihvatljivim i popularnim cijenama.

Photo galerija (29 slika)

Komentari