Internet bez granica uz Vip i CARNet

Piše
x-ica tim

Oct 13, 2015

Za sve članove akademske i učeničke zajednice, Vip i CARNet pripremili su surfanje u superbrzoj mobilnoj 4G LTE mreži po posebnim promotivnim cijenama.

Za aktivaciju superbrzog mobilnog interneta za studente, učenike i profesore te promotivne akcije i ostvarivanje vrhunskih popusta potrebno je zatražiti vlastito Mobile Carnet korisničko ime i lozinku u školama ili na fakultetima, otići na Vip prodajno mjesto, odabrati tarifu i uživanje u 4G LTE brzinama može početi.

vip vip

10GB za 109 kn/mj uz tablet ili Wi-Fi modem za do 10 uređaja

U tarifi Internet bez granica M korisnik za 109 kuna mjesečno dobiva 10 GB prometa uz 8 inčni Alcatel OT Pixi tablet s baterijom od čak 3240 mAh za 9 kuna.

Za bezbrižno surfanje u istoj tarifi dostupan je i wireless ZTE MF83M modem na koji se može spojiti do 10 uređaja za 99 kuna mjesečno, što je primjerice praktično prilikom zajedničkog podstanarstva i dijeljenja troškova u stanu u kojem nema fiksne usluge. Uz Internet bez granica tarife nema neočekivanih troškova jer nakon što potrošite sav promet iz tarife, brzina interneta će se smanjiti, tako da visina mjesečnog računa ostaje uvijek ista. Tarife sadrže dovoljne količine prometa prilagođene svim potrebama.

Vip

Osim spomenute M tarife, tarifa Internet bez granica S korisnicima je dostupna već od 59 kuna mjesečno uz surfanje do 2 GB, dok korisnici Internet bez granica L tarife mjesečnu naknadu plaćaju 139 kuna za uključenih 25 GB po super brzinama.

Uz tarife dostupne su i dodatne opcije kojima se može povećati količina prometa, ili pak odabrati neograničeno surfanje noću uz Noćnu opciju ili gledati Vip TV za van gdje god se nalazite, pri čemu su Noćna opcija i Vip TV za van potpuno besplatne za korisnike tarife Internet bez granica L.

Saznajte više!

Komentari