Orijentacijski tjedan FFZG

Piše
Lorena Sikavica

Sep 24, 2015

Orijentacijski tjedan za brucoše Filozofskog fakulteta u Zagrebu održat će se od 28. rujna do 2. listopada.

Orijentacijski tjedan FFZG osmišljen je da bi svim studentima koji prvi put dolaze na studij na FFZG (dakle brucošima, studentima prve godine diplomskog studija i stranim ERASMUSovcima) pomogao u snalaženju na Fakultetu.

U okviru Orijentacijskog tjedna bit će organizirane različite aktivnosti: radionice, predstavljanja, koncert.

U auli fakulteta bit će postavljeni info štandovi na kojima će brucoši Filozofskog fakulteta moći saznati sve o tome gdje i kako obaviti tjelesni, tamo će biti i Infoteka za studente s invaliditetom, štand Info centra i mnogi drugi.

Održat će se radionice o ISVU-u, o sustavu učenja na daljinu Omega, Kako uspješno studirati, o korištenju knjižnice Filozofskog. Detaljan program i raspored događanja pročitajte u kalendaru koji je na svojim stranicama napravio Filozofski fakultet.

U tjednu od 5. do 9. listopada 2015. održat će se sastanci nastavnika i studenata prve godine preddiplomskih studija prema posebnom rasporedu svakog odsjeka, a na višim studijskim godinama u tom će se periodu obaviti odabir izbornih kolegija, raspoređivanje studenata u seminarske grupe i vježbe te odabir aktivnosti i termina pri Katedri za tjelesnu i zdravstvenu kulturu, Centru za strane jezike i Centru za obrazovanje nastavnika.

Redovita nastava za studente preddiplomskih i diplomskih studija počinje u ponedjeljak,
12. listopada 2015. prema rasporedu.

Sastanak Uprave Fakulteta i pročelnika odsjeka ili njihovih zamjenika sa studentima prve godine preddiplomskog studija održat će se u utorak, 6. listopada 2015. u dvorani D-VII prema sljedećem rasporedu.

Bit će zabavno, bit će edukativno!

Detaljnije pročitajte na službenoj web stranici Filozofskog fakulteta.

Komentari