Podijeli iskustvo s Erasmusa i osvoji vaučer za putovanje!

Piše
Dijana Šimunić

Mar 07, 2017

Sudjelovao si na Erasmus projektu, stekao brojna poznanstva i usput se ludo zabavio? Podijeli svoju priču i osvoji vaučer za putovanje u iznosu od 100 do 600 eura. Sretno!

Erasmus program slavi 30. obljetnicu, a povodom toga Europska komisija raspisala je ERASMUS+ 30 Years Story Competition, natjecanje namijenjeno svim studentima koji su sudjelovali u Erasmus programu.

Kako se prijaviti?

Svi zainteresirani trebaju priložiti fotografiju ili videozapis uz kratku priču (najviše 100 riječi) koja pobliže opisuje njihovo iskustvo u Erasmus programu. Sudionici također trebaju istaknuti godinu i zemlju u kojoj se rad odvio, te nakon toga glasati za najdraže prijave i podijeliti ih na društvenim mrežama.

Tko se može prijaviti?

Na natjecanje se mogu prijaviti pojedinci ili organizacije koje su sudjelovale u programu Erasmus ili nekom njegovom prethodniku. To uključuje sve Erasmus aktivnosti od 1987. godine, točnije SOCRATES, SOCRATES II, Leonardo da Vinci, Comenius, Grundtvig, Program za cjeloživotno učenje, Erasmus Mundus, Tempus te program Mladi na djelu.

Četiri najinspirativnije priče bit će nagrađene vaučerom za putovanje u iznosu od 100 eura, a prijava po izboru javnosti osvojit će vaučer od 600 eura. Rok za prijavu je 15. travnja.

Više informacija o prijavama nalazi se na stranicama Europske komisije.

Komentari