Untitled

Prijavi se na program praksi Ekoship Winter edition

Piše
Petra Haleš

Oct 27, 2020

Velik dio zaposlenika startao je karijeru u Ekobitu kroz studentsku praksu ili posao. Bez obzira jesi li u prolazu i tražiš samo više iskustva putem prakse ili razmišljaš dugoročnije i želiš se zaposliti već za vrijeme studentskih dana – prijavi se na Ekoship Winter edition najkasnije do 2. studenoga! 

Praksa traje 4 tjedna tokom kojiih ćeš upoznati Ekobit ekipu i uz mentora od prvog dana raditi na konkretnom projektu sa stvarnim klijentom. Ako ti se svidi, a u Ekobitu će biti mjesta i mogućnosti za nastavak suradnje, otvara ti se prostor za razvoj kroz posao stalnog studenta!

Mjesto rada: Varaždin/Zagreb

Vrsta zaposlenja

Studentska praksa / studentski posao – studenti s vlastitim ugovorom, prednost imaju završne godine fakulteta zbog kasnije lakše mogućnosti ostanka rada preko studentskog ugovora ili zaposlenja

Način rada

Fleksibilno radno vrijeme – studentske obaveze na prvom mjestu

Opis posla 

Prakse su različite, ono što ih povezuje je sljedeće: Velik dio zaposlenika startao je karijeru u Ekobitu kroz studentsku praksu ili posao.  Bez obzira jesi li u prolazu i tražiš samo više iskustva putem prakse, ili razmišljaš dugoročnije i želiš se zaposliti već kao student(ica) – ima mjesta za sve. Traže praktikante na dva projekta – švicarski IoT i serverless computing projekt za automatizaciju poslovnih zgrada te belgijska web i mobilna aplikacija za telemedicinu koja se bazira na augmented reality. Ukratko, različite, ali jednako interesantne edukativne opcije.

Praksa traje 4 tjedna tokom kojih ćeš upoznati Ekobit ekipu i uz mentora od prvog dana radit na konkretnom projektu sa stvarnim klijentom. Termin održavanja prakse dogovaramo s obzirom na tvoje i naše obaveze, studeni, prosinac ili siječanj (imajući na umu blagdane). Rok za prijavu je ponedjeljak, 02. listopada 2020. godine.

Ako ti se kod njih svidi, a imaju mjesta i mogućnosti za nastavak suradnje, otvara se prostor za razvoj kroz posao stalnog studenta.

Uvjeti prijave na natječaj

Želja za učenjem i komunikativnost su nam apsolutni must have, kao i C#, .NET Core, Angular, JavaScript, HTML i CSS znanje na osnovnoj razini. Ako se u tvom stacku nalazi i Android, to je veliki plus za projekt telemedicine, a Azure za projekt poslovnih zgrada. Ostalo ćeš sigurno poloviti putem 🙂
Očekuje se interakcija s mentorom i drugim developerima na dnevnoj bazi, proaktivnost u postavljanju pitanja, ali i određena samostalnost u radu. Studente i studentice ćemo s veseljem prihvatiti kao punopravne članove tima te isto očekujemo i s druge strane. Odgovornosti na praksi možemo koordinirati s obavezama na fakultetu, pri čemu prosječno očekujemo minimalno 2 radna dana tjedno.

Što nude kandidatima

Mogućnost učenja, usavršavanja, mentorstva, napretka u skladu s rezultatima, povećanje plaće s rezultatima i trudom, stalno zaposlenje, rad s novim tehnologijama, rad u mladom timu stručnjaka.

Način i rok prijave, prijava putem linka

  • Rok za prijavu 02.11.2020.

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, povrat novca pri svakoj kupovini uz x-ica Cashback, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.