Prijave za Studentski Poduzetnički Inkubator

Piše
Petra Haleš

Oct 01, 2020

Budi i ti dio Studentskog Poduzetničkog Inkubatora – mjesta za sve poduzetne i proaktivne studente Sveučilišta u Splitu! SPI otvara prijave za novu generaciju 2020/21.

O SPI-u:

Inkubator pruža studentima tehnički opremljen co-working prostor za rad u kojemu mogu razvijati svoje inovacije. SPI svojim članovima kroz poslovnu akademiju odnosno kroz različite tematske edukacije i radionice na tjednoj bazi pruža uvid u proces realiziranja poduzetničke ideje. Studenti cijelo vrijeme imaju mentorsku podršku u razvoju poslovnih modela i projekata.

Mentori su profesori s Ekonomskog fakulteta i poduzetnici iz različitih sektora gospodarstva. Isto tako imaju i priliku prisustvovati raznim eventima, imati podršku i pripremu za nacionalna i međunarodna studentska natjecanja i sudjelovati na međunarodnim natjecanjima i konferencijama. Tijekom cjelokupnog programa često se organiziraju i neformalna druženja u sklopu kojih svoje prve poslovne korake prezentiraju danas uspješni poduzetnici, što je ujedno i izvrsna prilika za networking odnosno upoznavanje i umrežavanje.

Osim navedenog, SPI je organizator i mnogobrojnih događanja te konferencija, među kojima se ističu STup (međunarodno sveučilišno startup natjecanje), Get in the Ring (natjecanje najinovativnijih poduzetnika s nagradnim fondom od 250tisuća kuna i putom na svjetsko finale), GEW (Svjetski tjedan poduzetništva koji se obilježava svake godine trećeg tjedna u studenom, Smart City Challenge (hackathon na području pametnih tehnologija koji se organizira u suradnji s Gradom Splitom), Hack4Split (društveni hackathon kojem je cilj pronalazak rješenja za napredak naše lokalne zajednice).

Prijaviti se mogu studenti s poduzetničkom idejom ili projektom, mladi poduzetnici početnici i startupi do 2 godine starosti. Možete se prijaviti pojedinačno ili kao tim.

Imaš ideju ili želiš biti dio poduzetničkog svijeta? Prijavi se ovdje!

Kontakt za pitanja: spi@efst.hr

PRIJAVE SU OTVORENE DO 22.11.2020.

Foto: pixabay

Komentari