Radionice Hospitality Leader of the Future

Piše
Petra Haleš

Mar 15, 2019

Saznajte sve o vrhunskim švicarskim fakultetima te jezičnim tečajevima u inozemstvu na besplatnim radionicama u Puli i Zagrebu.

Turizam u Hrvatskoj postaje sve jača i važnija gospodarska grana, a stručnjaci koji rade na njegovom unapređenju i razvoju svakim su danom sve traženiji. Kako bi kvaliteta ponude i usluga u hotelijerstvu i turizmu bila na najvišoj razini potrebno je upoznati se sa svim izazovima ponude i potražnje ove gospodarske grane. Ali kako postati najbolji? I gdje se pripremiti? Na ova i sva ostala pitanja u srijedu 20. i petak 22. ožujka pokušat će nam odgovoriti Jovana Pejčić, predstavnica Swiss Education Grupe, grupacije vrhunskih švicarskih privatnih sveučilišta povezanih s hotelijerstvom i ugostiteljstvom.

U tu grupaciju pripadaju sljedeći fakulteti: Hotel Institute Montreux, Swiss Hotel Management School, Cézar Ritz Colleges, Culinary Arts Academy i IHTTI School of Hotel Management. Prema 2019 QS World University Rankings čak 4 njihova fakulteta su u top 20 u svijetu u kategoriji Hospitality and Leisure Management što ih čini vodećim institucijama u svijetu u obrazovanju budućih lidera u hotelijerstvu.

Upravo će u tom vidu biti održana radionica Become hospitality leader of the future na kojima će se raditi na vještinama koje su potrebne kako bi netko postao lider budućnosti u hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

Radionice počinju u Puli u hotelu Park Plaza Histria 20. ožujka u 18 sati te u Zagrebu u hotelu Esplanade u 22. ožujka u 18:30 sati, a ulaz na obje radionice je u potpunosti besplatan, samo je potrebno izvršiti prijavu na: http://bit.ly/hospitality_leader.

U sklopu ovog događaja u Puli 20. ožujka će u 16 sati također u hotelu Park Plaza Histria biti prezentacija Izaberi drugačije ljeto – nauči strani jezik te predstavljanje najvećeg kataloga jezičnih tečajeva u inozemstvu. Najnovija istraživanja u području lingvistike i učenja stranih jezika dokazala su kako ovakva vrsta jezičnih tečajeva, koja se održava u prirodnom okruženju stranog jezika, ima mnogobrojne dobrobiti za polaznike.

Osim samog stjecanja znanja stranog jezika, istraživanja su pokazala kako djeca brže razvijaju emocionalnu inteligenciju, odvajaju se od tehnologije i ponovno povezuju s prirodom, nauče kako raditi u grupi te stječu vještine vođenja.

Svi zainteresirani moći će saznati više o svim dobrobitima učenja stranog jezika u inozemstvu za odrasle i djecu, pogledati koje sve vrste takvih tečajeva postoje, koji strani jezici se mogu učiti u inozemstvu te u kojim zemljama i preuzeti svoj primjerak najvećeg i najraznolikijeg kataloga jezičnih tečajeva u inozemstvu na hrvatskom jeziku.

Za sve koji se pridruže na radionici, bit će osigurani i popusti od 500 kn za rezervaciju željenih tečajeva u inozemstvu.

Komentari