Slurp! vol. 2 / Ilija Rudman

Piše
Lorena Sikavica

Jun 29, 2016

Nakon Kaosa u lipnju, Slurp! korača prema srcu ljetne sezone te se, u subotu, 16. srpnja na Tvrđavi Punta Christo u Puli , širi na dva floora, sa šarolikim domaćim line up-om.

Reprezentaciju sačinjenu od DJ-eva iz Pule, Rijeke, Zagreba, Čakovca, Kutine i Popovače predvodi Ilija Rudman, svakako jedan od najuspješnijih hrvatskih DJ-a i producenata te ujedno i jedno od vodećih imena svjetske underground disco scene.

Rudman predvodi izdavačku kuću Imogen Recodrings koja u svojem portfelju ističe izdanja za svjetski poznate izvođače kao što su The Brand New Heavies, Chez Damier ili Faze Action, a kao autor je aktivan već 15-ak godina, tijekom kojih je izdao preko 70 singlova i 2 albuma. Posljednji album True Colours objavio je u ožujku 2015. Dosad je surađivao s nizom renomiranih glazbenika poput Random Factora, Grega Wilsona, The Revenge, Leroyem Burgessom, Spirit Catcherom i drugima. Redovan je gost prestižnih, interkontinentalnih svjetskih klubova i festivala, a Slurp! će počastiti s tri sata svoje izvanredne glazbene selekcije.

unnamed (1)

Uz Iliju će na glavnom flooru nastupiti i Arsen Pavešić, rezident DJ i voditelj kluba Sirup, koji će za ovu priliku iz svog dijapazona izvući svoju selekciju house, nu-disco i electro-funk uspješnica te poznati mladi Puležan Innaca, jedan od predvodnika mlađe pulske DJ scene. Innaca je član kolektiva Music After Dinner koji uspješno organizira glazbene događaje u Puli i Istri, a voditelj je i istoimenog podcast serijala na Radio Maestralu.

Na drugom flooru ovaj put predstaviti će se 4 DJ-a u dva back2back izdanja te na taj način predstaviti novu zagrebačku scenu, koja je tijekom 2015. i prve polovice 2016. doživjela ponovno rođenje. U svega dvije sezone oko klubova Sirup, Masters, Funk i drugih formiralo se nekoliko izuzetno kvalitetnih kolektiva i talentiranih DJ-a. Kao predstavnici tog novog vala odabrani su Tvrtko & Sladoled iz kolektiva Fonetika teBronski & Herya koji će braniti Deep’n’Delicious boje. Oba tandema raspolažu prilično širokom glazbenom paletom, od deep housea do berlinskog techna, a klupsku sezonu u Zagrebu oduševili su i gostovanjima poput Jus Eda ili Reworka.

Ulaz: 50 kuna do ponoći / 60 kuna nakon ponoći

Komentari