Squarepusher sa Shobaleader One na SuperUhu

Piše
Kristina Jelić

svibnja 28, 2016

Squarepusher sa Shobaleader One dolaze po prvi put u Hrvatsku i to na SuperUho festival koji će se održati od 1. do 3. kolovoza u prelijepom Primoštenu.

Squarepusher, jedno je od ključnih imena britanske elektronske glazbe i bez obzira na izrazito velik broj, uglavnom stranih, elektronskih festivala koji se održavaju na našoj obali još nikada nije nastupio u Hrvatskoj. Možda je tome pridonio i sam Tom Jenkinson koji se već više od 20 godina skriva iza tog imena, a za kojeg je poznato da pažljivo bira festivale na kojima nastupa.

Squarepusher po prvi put u karijeri ima svoj živi bend te nastupaju pod imenom Shobaleader OneSquarepusher je ne samo vrhunski producent već i vrsni instrumentalist, koji je u ovom slučaju s podjednako sjajnim suradnicima stvorio grupu koju bez ustezanja možemo proglasiti jednim od najboljih fusion sastava današnjice, a s kojima je na dosad nezabilježen način uživo spojio dvije podjednako prelijepe glazbe – jazz i elektroniku.

Ulaznice po cijeni od 220 kuna mogu se kupiti do 18. lipnja, nakon čega će im cijena biti 250 kuna. Ulaznica za kamp smješten u gustoj borovoj šumi neposredno uz predivno primoštensko more do istog će se datuma moći kupiti za 120 kuna, a nakon 18. lipnja koštat će 150 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik, Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka, Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb, Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb.

Detaljnije na facebooku.

Komentari