Dijele se stipendije u Australiji, UK-u i SAD-u

Piše
Iva Bucić

Mar 20, 2017

Hult visoka škola u SAD-u stipendira strane studente na preddiplomskom studiju, australski International College of Management studente diplomskih studija, a Sheffield Hallam University stipendije dijeli na preddiplomskim i diplomskim studijima.

Hult International Business School u SAD-u stipendije dijeli na temelju izvrsnosti, a po akademskoj godini stipendisti dobivaju 7 500 dolara. Prijave se zaprimaju na ovoj adresi sve do početka svibnja, a više informacija potraži ovdje.

Na diplomskom studiju menadžmenta u Australiji čeka te stipendija teška 25 tisuća dolara, no za razliku od američkog Hulta gdje nastava počinje u rujnu, na australskom ICMS-u predavanja počinju već 31. svibnja. Stoga prijave traju do 14. travnja, a sve potrebne informacije potraži ovdje.

Treća opcija koja ti stoji na raspolaganju je Sveučilište Sheffield Hallam koje do kraja svibnja traži stipendiste kojima će pokriti pola školarine. Uvjeti za prijavu su državljanstvo u jednoj od država EU i akademska izvrsnost. Detalji o prijavi nalaze se na ovoj adresi.

Komentari