Ukupno 428 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 43.

rezultati

08
Nov

Stipendije Ministarstva poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je, 07. studenog 2019. godine, ograničeni javni poziv visokim učilištima za dodjelu bespovratnih sredstava za stipendiranje studenata visokih učilišta iz područja biotehničkih znanosti na području Slavonije, Baranje i Srijema.

više

Untitled

23
Oct

Još samo tjedan dana za prijave za Unilineovu stipendiju

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji, kontinuirano ulaže u nove kadrove i edukaciju zaposlenika. Tim ciljem kompanija je oformila program stipendiranja u sklopu kojeg studentima završnih godina diplomskih i preddiplomskih studija nude stipendiju, stručnu praksu …

više

Untitled

07
Oct

HBOR Stipendije

HBOR dodjeljuje 2 studentske stipendije te osigurava zapošljavanje u Sektoru informacijskih tehnologija po završetku studija.

više

Untitled

17
Sep

Prijavi se za PBZ stipendiju

Privredna banka Zagreb d.d. kontinuirano ulaže u tehnološki razvoj i kvalitetne kadrove oblikujući tako nove standarde u bankarskom poslovanju. Ulaganja u intelektualni kapital osnovna je pretpostavka izvrsnosti u kvaliteti usluga i visoke konkurentnosti na suvremenom bankarskom tržištu.

više

Untitled

16
Sep

Financiranje studija za Hrvate izvan RH

Veleučiliste ,.Lavoslav Ružička” u Vukovaru u akademskoj godinI 2019./2020. provodi upise u prvu godinu preddiplomskih stručnih studija i prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija preventivna fizioterapija za Hrvate izvan RH na sljedeće studije…

više

Ukupno 428 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 43.