Ukupno 421 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 43.

Untitled

17
Sep

Prijavi se za PBZ stipendiju

Privredna banka Zagreb d.d. kontinuirano ulaže u tehnološki razvoj i kvalitetne kadrove oblikujući tako nove standarde u bankarskom poslovanju. Ulaganja u intelektualni kapital osnovna je pretpostavka izvrsnosti u kvaliteti usluga i visoke konkurentnosti na suvremenom bankarskom tržištu.

više

Untitled

16
Sep

Financiranje studija za Hrvate izvan RH

Veleučiliste ,.Lavoslav Ružička” u Vukovaru u akademskoj godinI 2019./2020. provodi upise u prvu godinu preddiplomskih stručnih studija i prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija preventivna fizioterapija za Hrvate izvan RH na sljedeće studije…

više

genovi

04
Sep

Stipendija Njemačkog saveznog parlamenta

Njemački parlament (der Deutsche Bundestag) poziva Vas u suradnji sa sveučilištima: Freie Universität Berlin, Humboldt-Universität Berlin, Technische Universität Berlin na Međunarodnu parlamentarnu stipendiju (IPS) na pet mjeseci u Berlin.

više

studenti

26
Aug

Stipendije Švicarske Konfederacije

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Agencija za mobilnost i programe Europske unije, u suradnji s Veleposlanstvom Švicarske Konfederacije u Republici Hrvatskoj, objavljuju natječaj za jednogodišnje stipendije Švicarske Konfederacije u akademskoj godini 2020./2021.

više

stipendije-header

06
Aug

Stipendije Hrvatske narodne banke

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima, u skladu s poslovnim interesima i mogućnostima, u 2019. godini dodjeljuje ukupno osam stipendija, u visini od 3.000,00 kuna neto mjesečno, za studente profila potrebnog za rad u Hrvatskoj narodnoj banci (četiri …

više

Ukupno 421 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 43.