Torrente bar, nova top lokacija u gradu

Piše
Mateo Galić

Jul 09, 2016

Zagreb je dobio novu top lokaciju za izlazak i dobar provod. U Novom Zagebu, u ulici Turinina 5, otvoren je moderno uređen lokal Torrente bar. Ovaj lokal svojim atraktivnim interijerom, ljubaznim osobljem i izborom hrane i pića garantira nezaboravan provod.

Sinoć smo prisustvovali otvorenju Torrente bara u Novom Zagrebu. Već pri prvom pogledu na ovaj moderno uređen lokal mogli smo zaključiti kako se radi o nečemu zaista posebnom. Boje i dizajn interijera, rasvjeta, namještaj, “manekenski” uniformirano osoblje, profesionalni barmeni, razglas, DJ i još puno toga ostavilo nas je bez daha.

U razgovoru s ljubaznim domaćinom saznali smo kako će Torrente bar biti mjesto dobrog provoda i ugodnog druženja, a posebno večernji partyiji koji će u ovom lokalu biti događaji za pamćenje.

Posebno nas je impresioniralo vrlo profesionalno i ljubazno osoblje, a nismo mogli ne primjetiti njihove moderno skrojene odore koje ovom lokal daju poseban “štih”.

Uz bogatu ponudu hrane i pića, atraktivne hostese i izbor glazbe, napokon je i ovaj dio grada dobio mjesto za dobar provod. I na kraju…

1

Za sva buduća događanja pratite facebook stranicu ovog lokala i navratite kako bi se uvjerili u istinitost naših tvrdnji, nećete požaliti.

Photo galerija (38 slika)

Komentari