Tram 11 u Domu sportova

Piše
Lorena Sikavica

Nov 08, 2017

General Woo i Target stupit će u subotu, 11. studenog na pozornicu rasprodane Velike dvorane zagrebačkog Doma sportova. Tri dana uoči najvećeg povratka na domaću glazbenu scenu poznata je satnica cijele večeri.

Vrata Doma sportova otvorit će se u 19:30 sati. Od 19:30 do 21:45 publiku će prvo zagrijavati DJ-i Slavin Balen i Noki Nole te Pendrek, mladi zagrebački MC koji je nedavno potpisao svoj prvi diskografski ugovor. Tram 11 svoj će nastup započeti u 21:45 sati.

Povratnički koncert Tramovaca rasprodan je 45 dana uoči održavanja, što znači da se u subotu očekuju velike gužve pred dvoranom i na ulazima. Otvorena će biti sva vrata za ulaz publike, ali organizatori apeliraju na raniji dolazak. U holu Doma sportova bit će smješten prodajni štand na kojem će se osim merchandisea benda moći kupiti i nedavno objavljeno reizdanje prvijenca «Čovječe ne ljuti se».

Službeni after party koncerta održat će se na dva floora u klubu Aquarius s početkom točno u ponoć s 11. na 12. studenog. Na jednom će prevladavati old school hip hop, a na drugom rap hitovi iz svih desetljaća, dok će se za DJ pultovima izmjenjivati Chill, Oli Do Boli i Noki Nole.

Ulaz, s kartom iz Doma sportova, bit će 25, a bez nje 50 kuna. Ulaznice će se moći kupiti na blagajni kluba.

Komentari