Umiljati staford Mike treba vašu pomoć

Piše
Ana Leko

Aug 16, 2016

Američki staford Mike nestao je u Zaprešiću 20. srpnja i od tada je njegov vlasnik Danijel u svakodnevnoj potrazi, ali još uvijek mu nema traga. Danijel i Mike trebaju vašu pomoć, a nalazniku se nudi i nagrada.

Mladi i miroljubivi staford Mike ima dvije i pol godine, uredno je cijepljen, čipiran te se jako dobro slaže s drugim psima, djecom i ljudima.

IMG_2529

Te tužne večeri, oko 23 sata, 20. srpnja nestao je iz dvorišta u Zaprešiću, a oko vrata je imao debelu ogrlicu sa svojim imenom. Odmah je za Mikeom krenula potraga koja nije urodila plodom. Tek je 12. kolovoza u jutro viđen na području Peščenice oko doma zdravlja, a istoga dana poslije podne oko Šubićeve.

IMG_2531

Žalostan i očajan vlasnik Danijel Mikea traži već tjednima, ali od njegovog ljubimca nema ni traga ni glasa, stoga moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju ili, u najboljem slučaju, ako pronađu Mikea da se jave na broj mobitela 091 2990 411. Danijel nalazniku nudi i bogatu novčanu nagradu.

IMG_2534

Dobro pogledajte fotografije ovog predivnog psa i širom otvorite oči. Ako ništa drugo, barem proslijedite informaciju, tako su veće šanse da se Mike vrati u svoj dom i Danijelu.

IMG_2535IMG_2532

Fotografije: Privatni album

Komentari