Top tri mjesta za proljetni odmor

Piše
Lorena Sikavica

Apr 16, 2018

Iskoristite prekrasne proljetne dane i pobjegnite daleko u očaravajući svijet.

Zašto bi ste čekali ljeto kako bi ste otišli na godišnji odmor? Zašto ne bi ste iskoristili sve prednosti koje vam nudi rascvjetano i mirisno proljeće? Odabrali smo tri mjesta u svijetu koja se čine i više nego zanimljivima.

Ovo su zemlje i gradovi koji su osvojili srca mnogih putnika, možda će i vaše!

Pariz, Francuska

Zašto ići u Pariz u proljeće? Jeste li ikada čuli za pjesmu “Travanj u Parizu”? Proljeće je jedno od najboljih doba godine za uživanje u ovom prelijepom, povijesnom i nadasve romantičnom gradu. Zoološki vrt Pariza Parc Zoologique oduševljava sve ljubitelje životinja, a u ovaj Zoo uloženo je čak vrtoglavih 175 milijuna dolara za njegovu obnovu.
Musée d’Orsay samo je jedno od nezaobilaznih mjesta koje će vam pružiti fantastično iskustvo. Ulaz u muzej je besplatan!

Tour Eiffel, Paris, Outdoors, Travel, Sky, Waters

Osaka, Japan

Japan ima zanimljive i jedinstvene tradicionalne događaje koji obilježavaju svako godišnje doba. Tako će sakura, cvjetanje ružičastih trešnjinih cvjetova, obilježiti početak proljeća u Japanu. Cvjetovi su fascinantno bogati i prekrasni, a miris jednostavno očaravajuć. Posjetite dvorac Osaka, koji ima više od 4.000 trešnjinih stabala u svom parku. Vjerujte, ta raskošna slika ostati će vam u sjećanju zauvijek. Stabla počinju cvjetati u travnju, tako da vjerujemo nećete ispuštati niti trenutak za fotografiranjem ovih impresivinih prizora .

Osaka Castle, Japan, Five, Osaka, Landmark, Asian Style

Južni otok, Novi Zeland

Bezbroj je vinarija diljem svijeta i svake od njih posebne su na svoj način. Ali, vinarije na Novom Zelandu mjesta su gdje nepca traže kapljicu više. Nevjerojatno, južno područje ovog otoka na kraju svijeta najljepše je upravo u ovo doba proljeća. Osim toga, možete razgledati i čudesne vulkane ili naprosto šetati u prirodi koja je ovdje sjajna…

vinograd

Izvor: wish.hr

Komentari