Blagdanski pokloni – što daruje svaki horoskopski znak

Piše
Branka Kovač

Dec 15, 2016

Pokloni nisu samo stvari. Svatko od nas dar je ovoga svijeta, i uči davati sebe. Tako i blagdansko darivanje možemo iskoristiti da bi otvorili svoje srce i uravnotežili energiju primanja i davanja.

Na putovanju uzdizanja u svjesnosti, sve što činimo se računa. Tako i blagdansko darivanje možemo iskoristiti da bi bolje upoznali sebe, otvorili svoje srce i uravnotežili energiju primanja i davanja. Kako razveseliti sebe i druge, i usput osvijestiti svoje uspavano Sunce?

Vatra – Ovan, Lav, Strijelac

Sunce u vatrenim znakovima uči davati sebe, darovati avanture. Tu su da pokreću i pozivaju druge na akciju. Ne dajte da vaši najdraži spavaju, nemojte ni vi biti na miru. Povedite dragu osobu u nepoznato, negdje gdje nikada nije bila, budite njihova hrabrost i otvorite im vidike.

Ovan daruje svoje vodstvo, Lav stvara atmosferu veselja i ljubavi, a Strijelac nudi bezgraničan entuzijazam.

pokloni

Voda – Rak, Škorpion, Ribe

Sunce u vodenim znakovima osvještava osjećaje i intuiciju. Svaka njihova gesta nabijena je emocijama i jedan pogled može sadržavati tisuću utješnih riječi. Iskoristite ovu priliku da razvijete svoju intuiciju – uđite u svoje srce i zatražite da vam se pokaže što biste mogli pokloniti. U taj dar utisnite osjećaje koje želite prenijeti drugoj osobi, i budite spremni da vam i druga osoba otvori svoje srce.

Rakovi daruju osjećaj sigurnosti i prihvaćanja, Škorpioni nam pokazuju da smo savršeni takvi kakvi jesmo, a Ribe nas vode u svijet gdje ne postoji ništa osim ljubavi.

pokloni

Zrak – Blizanci, Vaga, Vodenjak

Sunce u zračnim znakovima voli druženje te razmjenjivanje misli i ideja. Njihov su dar priče koje pričaju, ideje koje stvaraju, igre koje izmišljaju. Pretočite svoju ljubav u riječi, napišite pjesmu, ispričajte priču. Osmislite neku igru i povedite svoje najdraže natrag u bezbrižnost, natrag u djetinjstvo.

Blizanci daruju djetinje veselje, Vage nas podsjećaju na našu ljepotu, a Vodenjaci donose element iznenađenja.

pokloni

Zemlja – Bik, Djevica, Jarac

Sunce u zemljanim znakovima osvještava povezanost materijalnog i duhovnog svijeta. Vole Majku Zemlju i cijene sve što ona nudi, ono što nekada nazivamo malim stvarima. Povedite svoje najdraže u šetnju prirodom, povežite sa svijetom vila, vilenjaka i elementala i uživajte u trenutku – u pogledu, u povjetarcu, u zalasku sunca…

Bikovi od prirode stvaraju dom, Djevice nas paze i njeguju, a s Jarcima uživamo u veličanstvenoj tišini.

pokloni

Komentari