Zabranjeno pušenje poklanja snimku koncerta

Piše
Vedran Mikulić

svibnja 04, 2020

Legendarni bend Zabranjeno pušenje odlučio je “razbiti karantenu” i obradovati fanove snimkom velikog koncerta iz Doma sportova gdje su proslavili 35 godina od kultnog izdanja “Das Ist Walter”.

Koncertom u organizaciji Dostave Zvuka, u prepunoj dvorani bend je briljirao pred euforičnom publikom, a svojim prisustvom tu noć obogatili su Žera iz Crvene jabuke, zatim Mujo Snažni, prvi gitarist Zabranjenog pušenja i prva linija muzičkog otpora te Predrag Bobić Bleka čiji je bas ostavio nezaboravan trag na pjesmi “Fikreta”.

U sklopu turneje “Das ist Walter”, bend je održao nekoliko koncerata u Kanadi, a odmah po povratku nastupili su u Splitu i Zagrebu. Šest dana poslije koncerta u Domu sportova bend je otputovao za Australiju.

 „A Zagreb k´o Zagreb, uvijek da više nego što tražiš. Ispratili smo 35. godinu karijere i 2019. godinu sa zagrebačkom publikom u jedinstvenoj atmosferi. Mjesto radnje je Dom sportova. Nezaboravnih više od 3 sata rock´n´rolla.“ – navode uz snimku koncerta.

Na videu su sudjelovali snimatelji Hrvoje Baudoin, Vjekoslav Palinić, Marko Plečko, Mario Okun, Daniel Gjurček, Filip Kisin i Mirko Czukor, dok montažu potpisuje Fran Sokolić.

Foto: Ado Buljubašić

Komentari