Zatvaranje Ultre uz crème de la crème elektronske glazbe

Piše
x-ica tim

Jul 09, 2018

Treća i finalna noć Ultre započela je ranijim ulaskom partijanera na Poljud od prethodnih noći jer je line up bio toliko dobar da nitko nije želio propustiti ni minutu setova.

Prvi nas dočekuje Steve Aoki sa svojim uobičajeno ludim nastupima u kojima gađa ljude tortama, tj. ljudi ga mole da ih pogodi tortama (smijeh) te puštanjem scene iz Titanika u kojoj je umjesto lica glumaca – lice Steva Aokija.

Slijedi David Guetta koji nam ponovo pokazuje zašto je među najboljima. Podsjeća nas na svoje stare hitove te suradnje sa mnogobrojnim pjevačima.

0c98763b-955c-46a3-a87e-599739d06a90

Nakon njega nas zabavlja enigmatična zvijezda Marshmello čiji identitet i dalje nije poznat i time mu samo raste popularnost ali njegova maska sljezova kolačića je čest motiv na majicama i maskama partijanera. Marshmello za kraj pušta Zaprešić boyse te pjesmu Srce vatreno i nastaje totalna ludnica na Poljudu.

Cijelu priču festivala zaključuje jedan i jedini – Armin van Buuren za kojeg nemam što reći osim da je izdominirao sve ostale na cijelom festivalu.

446ac2c0-ce4f-4e90-95da-59f8072e4c81

Cijelu noć se živjelo po onoj dobroj staroj peace – love – unity – respect a u 5 ujutro umorna tijela partijanera kreću kući.

Do iduće Ultre, laka vam noć Ultraši. Naspavajte se

Komentari