12. Hartera festival

Piše
Lorena Sikavica

Aug 14, 2016

Dvanaesti po redu Hartera festival za ovogodišnje izdanje posuđuje prostor bivše tvornice Torpedo u Rijeci i to na dva dana, 16. i 17. rujna.

Novosti predstavljaju proširenje koncepta programa i to sadržajima s alternativnijim i modernijim pristupima zvuku i slici. No, da se ne bi zabrinuli ljubitelji Hartere kakvu znaju i vole, koncept se neće mijenjati u potpunosti. Tako će se publika i dalje moći raspojasati slušajući svoje omiljene domaće izvođače, kao i one iz regije i inozemstva.

Prvi dan festivala će biti posvećen rock, a drugi electro zvuku. Upravo je taj drugi dan, uz sva dobro poznata imena izvođača, proširen segmentom koji služi kao najava budućim izdanjima Hartere koja će se vezati za projekt umjetničkog direktora festivala, Damira Martinovića Mrleta (Let 3), u smjeru osnivanja novih programa vezanih za eksperimentalno istraživanje zvuka u skladu s novim tehnologijama.

Headliner prvog festivalskog rock dana, S.A.R.S., u čast svog desetogodišnjeg stvaranja, počastit će vas slavljeničkim nastupom.

Ostatak programa za oba dana festivala će se polako objavljivati u narednim tjednima, a svoj primjerak ulaznice već sada možete nabaviti po nevjerojatnoj cijeni od samo 30 kuna po danu i to putem sustava Entrio kao i na svim njegovim prodajnim mjestima.

Detaljnije pročitajte na facebooku.

Komentari