Brooks Varaždinski polumaraton – da cug ne pobjegne

Piše
Diana Radobuljac

Aug 16, 2016

Trkački klub Marathon95 iz Varaždina organizira 22. Brooks Varaždinski polumaraton čiji je start zakazan za 18. rujna u 10 sati. Tko preživi, pričat će. 

Staza duga 21,0975 kilometara očekuje sve one koji se prijave na Brooks Varaždinski polumaraton. Naoružani kondicijom, a poneseni dobrom atmosferom koja krasi utrke, trkači će aktivno razgledati ljepote Varaždina.

Prijave se zaprimaju online. Ako se prijavite do 13. rujna startninu ćete platiti 100 kuna uz ispis imena i prezimena na startnom broju. Svi oni koji se prijave od 14. do 18. rujna morat će izdvojiti 120 kuna za sudjelovanje. Uz polumaraton organizirana je i utrka građana na 5 kilometara, a čija strartnina iznosi 50 kuna.

Ono što osim varaždinskih ljepota dodatno krasi ovaj polumaraton je i njegova humanitarna crta. Naime, od svake uplaćene polumaratonske startnine 10 kuna uplaćuje se Centru za obrazovanje djece s poteškoćama u razvoju Tomislav Špoljar Varaždin, a čiji će učenici izraditi unikatne medalje za sudionike polumaratona.

Složit ćete se da nema ljepše medalje od one napravljene s ljubavlju. Zato trk u Varaždin pa vam cug ne bu pobegel 🙂

Više informacija pratite na facebooku.

Komentari