Zaklada Ivana Hodak dijeli 9 stipendija

Piše
Iva Bucić

Aug 17, 2016

Zaklada Ivana Hodak pokrit će troškove školarine za šestero studenata sa stručnih studija Ekonomija i management i Poslovno pravo i ekonomija Zagrebačke škole ekonomije i managementa, te troškove života za troje studenata sa sveučilišnog studija prava.

Studenti preddiplomskog studija koji su do punoljetnosti bili bez roditeljske skrbi kao i socijalno ugroženi studenti čiji prihodi mjesečno nisu veći od 50 posto proračunske osnovice mogu dobiti stipendiju pod uvjetom da nisu ponavljali godinu te da im je prosjek minimalno 3,5. Prednost na natječaju imaju brucoši, a kod njih će se u obzir uzeti ocjene iz srednje škole. Kandidati mogu dobiti dodatne bodove na temelju nagrada i objavljenih znanstvenih ili stručnih radova, a prijave su otvorene do 31. kolovoza.

Potencijalni stipendisti prijavi trebaju priložiti domovnicu, svjedodžbe srednje škole i maturalnu svjedodžbu, potvrdu fakulteta o prosjeku ocjena, rješenje centra za socijalnu skrb i potvrdu o prihodima kućanstva u 2015. godini. Ako se kandidati prijavljuju online, dokumentaciju trebaju poslati poštom na adresu: Zaklada Ivana Hodak, Tajništvo (n/r Dubravka Bobinac), Jordanovac 110, 10000 Zagreb. Zaklada već sedam godina pomaže talentiranim studentima koji nemaju dovoljno sredstava da si sami omoguće školovanje, a sve informacije o njihovom djelovanju, kao i o natječaju potražite ovdje.

Komentari