Circus Club

Piše
x-ica tim

Jul 21, 2016

Dragi članovi portala x-ica.com i članovi x-ica Gold cluba, napokon je došao i taj dan, vodimo vas u Circus Club!!!

Naravno, ne radi se o cirkusu s klaunovima, akrobatima, mađioničarima i drugim majstorima cirkuske zabave, ali Circus Club ne nudi vam ništa manju zabavu i nezaboravan noćni provod.

Circus Club nešto je sasvim novo i jedinstveno u noćnoj ponudu grada Zagreba. Ovaj maštovito uređen noćni klub nalazi se na zagrebačkom moru, Jarunu, na adresi Aleja Matije Ljubeka b.b., a za one starije, ovdje je nekada bila Kafana na Jarunu.

Što se tiče glazbe, ona je raznovrsna, od poznatih i popularnih stranih hitova, preko hrvatske zabavne glazbe, do nezaobilazne narodne glazbe, ali i cajki.

Svake srijede “Circus Minimus”:

– Boca žestice (Gin Larius, Ballantines, Jagger, Jim Beam, Vodka  Amundsen, Vodka Svarog) – samo 276,00 kn

– Žestice čaša (Gin Larius, Ballantines, Jagger, Jim Beam, Vodka  Amundsen, Vodka Svarog) – samo 12,00 kn

– Bezalkoholna pića (prirodni sokovi, gazirani sokovi, obična i mineralna voda) – samo 12,00 kn

– Karlovačko pivo 0,33l – samo 12,00 kn

Postoje trenuci u životu koji nam zauvijek ostanu u sjećanju i ponovo dobivaju prave vrijednosti tek kada se podijele s drugim ljudima, zato otiđite u Circus Club i uvjerite se sami.

Ovaj Club odlučio je registriranim članovima portala x-ica.com i članovima x-ica Gold cluba ponuditi popust od 20% na bocu žestice po izboru i to do 01. listopana 2016., nakon toga očekujte nova iznenađenja.

Kako do popusta?

Radno vrijeme: srijeda, petak, subota – 22:00 – 05,00

Sve informacije i rezervacije možete dobiti na broj 091 2828 278, putem facebook stranice ili na e-mail: CircusClubZg@gmail.com!

Dobrodošli u Circus!!!

facebook

Photo galerija (21 slika)

Komentari