Sci-fi konvencija Liburnicon traži volontere

Piše
Iva Bucić

Jul 26, 2016

Traži se tridesetak volontera za konvenciju znanstvene fantastike Liburnicon, koja će se ovo ljeto održati u Opatiji. Središnja tema ovogodišnje konvencije je postapokalipsa.

Volontiranje traje od 15. do 22. kolovoza, a volonteri će biti zaduženi za uređivanje prostora, komunikaciju s posjetiteljima, pomoć pri postavljanju pozornice i slično. Prijave se zaprimaju na ovom linku sve do 7. kolovoza.

Igre, radionice, predstavljanja i priredbe dio su sadržaja koji čini razliku između našeg festivala i stranih konvencija. Zabava uz koncert i osvježavajuće pivo, popodnevno kupanje na opatijskim plažama ili pak partija Giant Settlersa između predavanja, ono je što čini naš festival drugačijim od drugih, poručuju organizatori.

Liburnicon će se od 19. do 21. kolovoza zadržati u prostorima Osnovne škole Rikard K. Jeretov, gdje će vas kroz postapokaliptični svijet provesti zanimljivi predavači, znanstvenici i književnici iz Hrvatske, ali i inozemstva. Ova neobična konvencija prvi se puta održala 2006. godine, a organizira je opatijska udruga Kulturni front.

Sve informacije o volontiranju na Liburniconu potražite ovdje.
Naslovna foto: Facebook

Komentari