5 muških pravila za prvi spoj!

Piše
x-ica tim

Sep 19, 2019

Nekih se pravila na prvom spoju trebaš pridržavati. Kašnjenje, nedostatak manira i tipkanje po mobitelu nešto su što bi definitivno morao izbjegavati.

Napokon ti se posrećilo! Nakon dugog skupljanja hrabrosti, pozvao si je van i ona je pristala. Međutim, tu tek počinje tvoje putovanje i borba za drugi spojak. Drži se ovih pravila i osvojit ćeš svoju simpatiju bez ikakvih problema.

1. Nemoj kasniti

Na prvom spoju možda je i najvažnije stvoriti dobar prvi dojam. Preporučljivo je doći na vrijeme jer ćeš kašnjenjem na sastanak svojoj djevojci automatski dati do znanja da je ne cijeniš i ne poštuješ dovoljno. Ako si osoba koja voli kasniti, radije kreni malo ranije – bolje je da uraniš nego da te tvoja simpatija čeka. Ako pak naglo iskrsne nešto što je potpuno izvan tvoje kontrole, obavezno obavijesti djevojku o čemu se radi.

2. Ne budi prenapadan

Čak i ako ti se djevojka jako sviđa – pusti je da diše! Nemoj biti prenapadan, približavati svoj stolac njenome ili je pokušati zagrliti/poljubiti. Pogotovo to nemoj raditi ako ste na mjestu gdje je hrpa nepoznatih ljudi. Svako otvoreno pokazivanje simpatije na prvom spoju znak je lošeg ukusa. Pusti da se stvari odvijaju spontano.

3. Ne tipkaj po mobitelu

Ne postoji ništa gore nego kad si s nekim na kavi, a taj uporno tipka po mobitelu i ne sudjeluje u razgovoru. Pokušaj barem na tih sat-dva ostaviti mobitel po strani i koncentrirati se na svoju simpatiju. Djevojkama je najdraže kad ih netko pažljivo sluša, a to ne možeš ako neprestano šalješ poruke svojim prijateljima ili surfaš po fejsu.

Pixabay

Pixabay

4. Drži se dobrih manira

Pravila stare škole nikad nisu izašla iz mode. U razgovoru su uvijek dobrodošle pristojne i kulturne riječi, pokušaj se toga držati. Donesi joj cvijeće, pridrži joj stolac, pomozi kod oblačenja kaputa ili je otprati kući nakon spoja. To će tvojoj djevojci pokazati da si pristojan i dobro odgojen, što će definitivno biti veliki plus.

5. Ne pretjeruj s alkoholom

Budi oprezan s naručivanjem alkoholnih pića. Previše promila na prvom spoju kod tvoje simpatije može stvoriti dojam alkoholičara ili žestokog partijanera. Umjesto pive, radije naruči kavu, čaj ili neki voćni sok. Ako kojim slučajem ipak poželiš popiti nešto alkoholno, zaustavi se u pravo vrijeme. Previše pića kod tebe možda može stvoriti snažan osjećaj samopouzdanja, ali se jednako tako možeš početi ponašati blesavo i nekulturno.

5 ženskih pravila za prvi dejt!

Komentari