5 ženskih pravila za prvi dejt!

Piše
x-ica tim

Sep 24, 2019

Iako svi prvi dejtovi nisu identični, ipak postoje neka pravila kako bi tvoj prvi spoj s dečkom koji ti se sviđa prošao što bolje.

Mnogima je prvi spoj jako stresan – što obući, gdje izaći, o čemu razgovarati… Sve su to pitanja koja nas muče prije odlaska na sastanak s osobom koja nam se sviđa. Ako se upravo spremaš za prvi spoj ili želiš biti spremna kad za to dođe vrijeme, ovo bi trebala znati.

1. Obuci se prikladno

Vrlo je važno što ćeš odjenuti na prvi spoj. Odaberi odjeću u kojoj ćeš se osjećati poželjno i samouvjereno, ali ne vulgarno. Zbog treme koja je gotovo nezaobilazna na prvom spoju izrazito je važno da je tvoja odjevna kombinacija udobna.

2. Odaberi pravo mjesto za spoj

U slučaju da si upravo ti ta koja ima priliku odabrati mjesto za prvi dejt, dobro razmisli. Neka mjesto na kojem ćete se naći bude mirno kako biste mogli nesmetano razgovarati. Prebučni klubovi ili kafići nisu dobar odabir za prvi spoj. Osim toga, odaberi neko mjesto koje ti je poznato – osjećat ćeš se ugodnije i sigurnije na vlastitom terenu.

Pixabay

Pixabay

3. Budi samouvjerena

Samouvjerenost je jako seksi i mnogi dečki rekli su da najviše vole cure koje su sigurne u sebe. Nemoj razmišljati o tome hoćeš li mu se svidjeti ili ne – budi opuštena, nasmijana i vidjet ćeš da će spoj proći odlično.

4. Ne pričaj o bivšim dečkima

Razgovor je najvažniji dio svakog spoja, pa tako ni prvi nije nikakva iznimka. To je prilika da te tvoja simpatija bolje upozna, ali i ti nju. Međutim, ima nekih tema o kojima se ne smije govoriti na prvom spoju – bivši dečki definitivno pripadaju toj kategoriji. Razgovor o bivšem dečku koji te povrijedio, slomio srce ili te razočarao nije nešto što će osvojiti dečka s kojim si na spoju. Mogao bi dobiti dojam da si još uvijek zaljubljena u svog bivšeg ili ga samo obeshrabriti.

5. Opusti se

Samo je rijetkim sretnicima odlazak na prvi spoj baš kao i svaki drugi. Većina je ipak u stresu, zabrinuta hoće li biti dovoljno tema za razgovor ili hoće li se svidjeti drugoj strani. Najvažnije je da se opustiš – tako će razgovor teći lakše tebi, ali i dečku koji ti se sviđa. Govor tijela otkriva nervozu, a nervozna sigurno nećeš ostaviti najbolji dojam.

5 muških pravila za prvi spoj!

Komentari