Untitled

Otvorene prijave za 8. generaciju BIRD Akademije!

Piše
Petra Haleš

Jan 13, 2021

Završavaš studij? Zanima te implementacija analitičkih sustava? Iskoristi ovu odličnu priliku i prijavi se najkasnije do 14. veljače na BIRD Akademiju! 

Studentima ovaj program može služiti kao plaćena praksa, a najboljim polaznicima će se na kraju edukacije ponuditi mogućnost zapošljavanja u Poslovnoj inteligenciji!

Što je to BIRD Academy Internship program?

Nova generacija od 15-ak BIRD Academy Internship polaznika starta 19. travnja i traje do 28. svibnja 2021. godine!

bird objava 800

Prijave su otvorene do 14. veljače 2021. godine, a svi zainteresirani kandidati mogu svoj životopis poslati putem poveznice.

Tijekom veljače i ožujka će biti selekcijski postupak gdje će kandidati rješavati jedan osnovni tehnički test te proći intervju.

Za sve dodatne informacije obratite se na nmlukic@inteligencija.com (Nataša Margetić Lukić) ili jbcoga@inteligencija.com (Jasmina Bertović Coga).

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, povrat novca pri svakoj kupovini uz x-ica Cashback, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.