Brit Floyd u Hrvatskoj

Piše
Lorena Sikavica

Aug 28, 2016

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha na turneji od 146 koncerata, Brit Floyd, najbolja tribute skupina legendarne grupe Pink Floyd, vraća se u Europu, kako bi nastavili svoje nevjerojatno putovanje i ponovno nas podsjetili na fantastičan opus Pink Floyda.

Sve ljubitelje glazbe očekuje putovanje kroz 50 godina glazbene povijesti uključujući nezaboravne hitove s albuma poput The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall and The Division Bell.

U sklopu svoje “+Space and Time CONTINUUM turneje, održat će dva nastupa. Prvi će biti u Splitskoj Spaladium areni 10. studenog, a drugi 11. studenog u Boćarskom domu u Zagrebu.

Reakcija publike na turneju Space and Time iz 2015. je bila toliko pozitivna da smo odlučili nastaviti i u 2016. uz naslov Space and time CONTINUUM. Cilj nam je bio napraviti još bolji i impresivniji nastup za sve. Postoji toliko mnogo kvalitetnog materijala za rad tako da ćemo definitivno ubaciti nekoliko drugačijih pjesama ovaj put, ali naravno nećemo zaboraviti uključiti i sve najdraže i najpoznatije hitove, izjavio je pjevač, gitarist i aranžer Damian Darlington.

Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 170 kuna.

Komentari