Kries za kraj ljeta u Splitu i Čakovcu

Piše
Kristina Jelić

Aug 27, 2016

Sedmeročlani bend Kries, po mnogima najatraktivniji predstavnik world music žanra u regiji, nastupit će u petak, 2. rujna u Splitu, a dan kasnije u Čakovcu.

KRIES je sedmeročlani bend koji nadahnuće pronalazi u melodijama i tekstovima tradicijskih pjesama, slavenskoj mitologiji, dinarskom ritmu i zvukovima mediteranskih glazbala. Dosadašnjim djelovanjem Kries je prisvojio epitet najaktivnijih i najatraktivnijih predstavnika world music scene s ovih prostora.

Kries fotka 1

Ove godine su poprilično koncertno aktivni te su uz brojne ljetne festivale, nastupili i na otvaranju Europskih sveučilišnih igara, a u međuvremenu su i snimili  dugoočekivani novi album koji uskoro izlazi na svjetlo dana.

Kries će u Splitu nastupiti u petak 2. rujna u klubu Judino Drvo. Cijena karte za koncert je 60 kuna. Karte se ne mogu kupiti ranije, ali se mogu rezervirati putem maila tata.tripasa@gmail.com na način da u mailu napišete ime, prezime te broj karata koje rezervirate. Rezervacije vrijede do 22 sata na dan koncerta nakon čega se poništavaju. Ulaz na Festival alternative u Čakovcu je besplatan, a uz njih će još nastupiti i Pridjevi, Gužva u 16-ercu, Clone Age i brojni drugi.

Detaljnije na Facebooku.

Komentari