Dan otvorenih vrata Radio Kampusa

Piše
Lorena Sikavica

Feb 12, 2018

Nakon mjesec i pol eksperimentalnog rada, u listopadu prošle godine s emitiranjem je počeo Radio Kampus, splitski online radio namijenjen studentima i mladima.

Pokrenut je kao projekt udruge Studenti za studente Split, s namjerom da omogući mladima u Splitu stjecanje znanja, kompetencija i iskustava u svim segmentima medijske i radijske djelatnosti, pogotovo iz razloga što u drugom po veličini sveučilišnom gradu Hrvatskoj ne postoji studij novinarstva. Osim poticanja vlasti na razmišljanje o otvorenju takvog studija u Splitu, ciljevi Radija su i informiranje studenata i mladih o svim njima zanimljivih sferama života i poticanje istih na volontiranje i aktivizam.

S tim ciljem Radio Kampus, kojeg vode isključivo mladi ljudi i isključivo volonterski, organizira i Dan otvorenih vrata Radio Kampusa, koji će se održati u utorak, 13. veljače 2018., od 9 do 14h u prostorijama Radija, na splitskom FESB-u, ulica Ruđera Boškovića 32.

Pozivamo sve zainteresirane da se upoznaju s radom Radija, dobro se zabave, a možda i prijave za volontiranje kojima će dobiti priliku pripremati i voditi radijske emisije, raditi reportaže s terena, uređivati glazbu i montažu i tako obogatiti svoje kompetencije i slobodno vrijeme.

Komentari