Gradonačelnik Zagreba posjetio redakciju portala

Piše
Ivona Radić

svibnja 04, 2015

Zagreb, 4. svibnja 2015. – Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, posjetio je prostorije novoosnovanog studentskog portala x-ica.com te je ovom prigodom upoznao direktoricu i osnivačicu portala, Lorenu Sikavicu te ostatak članova redakcije.

Gradonačelnik se zahvalio svim prisutnima te je izrazio zadovoljstvo činjenicom što je posjetio ljude koji imaju ideju i projekt na kojem je zaposleno osam osoba. Rekao je da je ovo poziv mnogima da budu inventivniji na ovaj način i zapošljavaju nove ljude.

Ja sam rekao puno puta i ponovit ću – tamo gdje naš sugrađanin zapošljava jednog čovjeka, gradonačelnik će doći. Čestitam. Da mnogi ovako rade, bilo bi nam svima bolje. Imat će našu podršku. Mi ćemo biti sretni da možemo pomoći. Ovo je budućnost ovog grada i ove zemlje. Hvala vam još jednom od srca. Hvala puno.

Nakon gradonačelnika, prisutnima se obratila Lorena Sikavica, direktorica portala i ponosna voditeljica ovog projekta. Zahvalila se gradonačelniku na dolasku i iskazanoj podršci te je istaknula da je kao mlada osoba na početku svog radnog vijeka i od trenutka kada je završila školovanje bila svjesna koliko su mladi ljudi ključni za razvoj društva. Dodala je i da razumije koliko im manjka prilika za razvoj i zastupljenosti u javnom životu.

Nakon početne faze razrade ideje i konzultiranja s bliskim ljudima, odlučila sam pokrenuti studentski portal. Željela sam da portal funkcionira kao prostor za dodatno obrazovanje, korisne informacije, zabavu, ali i za pomoć studentskom novčaniku. Pri tome, portal ne pomaže samo studentima, već i njihovim roditeljima. Time iskazujem zahvalnost i svojoj obitelji jer bez njihove potpore sve ovo ne bi bilo moguće.

Direktorica se zahvalila svim članovima svog tima i iskazala vjeru u uspjeh ovog projekta kao kvalitetnog portala i iskrenog prijatelja studenata.

Photo galerija (13 slika)

Voditeljica marketinga, Ivona Radić, osvrnula se na dosadašnji rad i dodala da jednak stupanj suradnje, pomoći i zajedništva tim portala x-ica.com želi pružiti i studentima.

Iako smo relativno novoosnovani tim, u ovo vrijeme priprema i rada portala skupa smo uspješno pronašli svoj ritam. Ponosno mogu reći da smo se svi skupa navikli jedni na druge u vrlo kratkom roku i u najboljem mogućem smislu te riječi.

U konačnici, direktorica i osnivačica ovog projekta uručila je gradonačelniku plaketu počasnog člana u nadi da će se svi opet okupiti za prvu godišnjicu rada portala.

Komentari