Prvi zagrebački festival palačinki na Tuškancu

Piše
Lorena Sikavica

Apr 04, 2016

Prvi zagrebački festival palačinki održat će se 16. i 17. travnja na Tuškancu.

Program festivala

Subota, 16. travanj

Od 10 do 19 sati – prodaja palačinki, promocija specijaliteta palačinkarnica i restorana, svjetski recepti za palačinke; promocije vina i pjenušaca uz DJ Giuliano Rajhard. Voditeljica eventa bit će glumica i pjevačica Sementa Rajhard.

Od 10 do 19 sati – Zabavni park Adria Semente Rajhard; razne kreativne radionice izrade od čepova i papira na ekološke teme & likovne radionice powered by CIOS; znanstvene radionice FORA Večernjeg lista (roboti Make Wonder i baloni od sapunice); znanstveni eksperimenti na temu proljeća i buđenja prirode.

Od 10 do 19 sati – Lješkarenje na sunčanoj terasi okruženoj tuškanačkim proljetnim zelenilom uz Julius Meinl kavicu i palačinkice.

Od 13 do 15 sati – Humanitarna akcija “Tisuću palačinki za djecu” za hipoterapiju i terapijsko plivanje za djecu s poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. U akciji sudjeluju javne osobe koje svojim sudjelovanjem, pečenjem palačinki i druženjem s posjetiteljima daju javnu pažnju radu Udruge. Dio prihoda cijelog eventa donira se Udruzi kako bi što više djece moglo besplatno koristiti ovu djelotvornu terapiju jahanjem i plivanjem.

Nedjelja, 17. travanj
U 11 sati – Crtani film “Mali princ” u Kinu Tuškanac i kulinarsko-likovne radionice u predvorju Kina.

Od 10 do 19 sati – prodaja palačinki, promocija specijaliteta palačinkarnica i restorana, svjetski recepti za palačinke; promocije vina i pjenušaca uz DJ Giuliano Rajhard, voditeljica eventa glumica i pjevačica Sementa Rajhard.

Od 10 do 19 sati – zabavni park Adria Semente Rajhard; razne kreativne radionice izrade od čepova i papira na ekološke teme & likovne radionice powered by CIOS; znanstvene radionice FORA Večernjeg lista (roboti Make Wonder, baloni od sapunice, znanstveni eksperimenti na temu proljeća i buđenja prirode).

U 13 sati – natjecanje u jedenju palačinki.

Detaljnije pročitajte na facebooku.

Komentari