Omogućeno plaćanje stanarine on-line putem

Piše
Vedran Mikulić

Nov 03, 2017

Od sada možete plaćati smještaj u studentskim domovima on-line putem tokom cijele akademske godine. 

SC u Zagrebu, na svojim je stranicama objavio kako studenti svoje račune za smještaj u domovima mogu plaćati i on-line putem. Student na ovaj način može platiti sva dosadašnja dugovanja, kao i stanarinu za mjesec unaprijed.

Opis postupka plaćanja na Web-u:

Pristupiti osobnom profilu ovdje.

1

Kada ste se logirali kliknite na „Naplata smještaja“

2

U srednjem dijelu ekrana potrebno je odabrati što se plaća, na način da se odabir potvrdi klikom na praznu kućicu.

3

Sa desne strane vidljiva je opcija „Plaćanje odabranih usluga“ na čiji se klik otvara obrazac za plaćanje stanarine (sukladno odabranim opcijama).

4

U obrazac je potrebno unijeti broj kartice, datum isteka i kontrolni broj. Ako su ti podaci ispravno upisani, transakciju je potrebno potvrditi nekim oblikom tokena (čitač kartice, mtoken – kao i na svakom web plaćanju).

5

Ukoliko je transakcija uspješna, student će račun dobiti u PDF formatu.

Ako se na formi za plaćanje prikaže da je transakcija uspješna, a na ekranu za rezervaciju smještaja bude pogreška kako transakcija nije uspjela – došlo je do pogreške kod kreiranja računa. Student bi u tom slučaju trebao kontaktirati Poslovnicu SC-a putem e-maila (poslovnica@sczg.hr) te navesti svoje osobne podatke (ime, prezime, OIB), broj rezervacije i kratak opis što je pošlo krivo (poželjna je preslika ekrana), kako bi se transakcija ručno stornirala.

Napomena: nije moguće platiti stanarinu za mjesec unaprijed ukoliko nisu podmirena sva ranije pristigla dugovanja.

Izvor: sczg.unizg.hr

Komentari