Lapo Lapo najavljuje gostovanje Kone Mei

Piše
Kristina Jelić

Feb 22, 2017

Street Art Studio Lapo Lapo najavljuje prvu izložbu u novoj sezoni. Ovog petka, 24. veljače, multifunkcionalne zidne dekoracije Kone Mei gostovat će u Ilici 50. Uz razgledavanje street arta, zabavljat će vas DJ Zak puštajući glazbu s vinyla.

Prvi zagrebački studio posvećen uličnoj umjetnosti Lapo Lapo, ovog petka, 24. veljače, ulazi u novu sezonu sa zanimljivom izložbom. Svoja vrata u Ilici 50 privremeno će otvoriti jedinstvenom projektu Kone Mei čiji se dizajn bazira na sasvim drugačijem pristupu upotrebe paleta kao zidnih dekoracija.

Inspiriran namještajem od paleta, na ideju o multifunkcionalnim zidnim dekoracijama došao sam pospremajući sobu od suvišnih stvari. Upotrijebio sam različite predmete i gadgete koje koristimo u svakodnevnom životu kao što su lampe, zvučnici, punjači, sat, igrice i drugo te stvorio multifunkcionalne tematske dekoracije, izjavio je dizajner o svom projektu Kone Mei.

Svih 5 tematski različitih paleta moći ćete uživo vidjeti i isprobati u Studiju Lapo Lapo, ovog petka, 24. veljače, od 17 do 22 sata. Na sva dodatna pitanja na licu mjesta će vam rado odgovoriti dizajner Roman Krvavica, a sve koji ostanu razgledati aktualnu street art ponudu hrvatskih i regionalnih umjetnika koji izlažu u ovom ateljeu, zabavljat će DJ Zak puštajući glazbu s vinyla uz uvijek finu pivsku kapljicu Pivovare Medvedgrad.

Photo galerija (8 slika)

Komentari